Renseri i Næstved

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Næstved Vaskecenter tilbyder vask og rens af alle former for tøj og tekstil på vores renseri. Her ser du nogle af de ting, som vi ofte hjælper vores kunder med at rense / vaske:

Hverdags- og arbejdstøj

Udendørstøj såsom pelse, skinjakker, frakker o.l.

Duge, servietter, gardiner, madrasser, sengetøj o.l

Større tekstiler såsom gulvtæpper, bådsejl, pavilion o.l.

… og meget mere!

Skånsom og miljøvenlig rensning

Næstved Vaskecenter renser efter Electrolux Lagoons ”Wet-Cleaning System”, som er det eneste vådrensesystem, der er godkendt af Woolmark Approved. Hertil anvendes specialfremstillede sæber og maskinprogrammer, der skånsomt bearbejder tekstilerne.

En rød kjole er ved at blive gjort klar på Næstved Vaskecenters renseri og vaskeri
  
Med vores nøje udvalgte rense- og vaskeprogrammer, kan vi altid bevare den fulde funktionalitet og kvalitet af det tekstil vi renser. Derfor kan du hos Næstved Vaskecenter altid trygt stole på, at du modtager dine ting skånsomt og proffessionelt renset.

Fleksibel levering og afhentning

Vores vaskecenter er placeret centralt i Næstved, lige ved Sct Jørgens Park. Du kan derfor nemt og hurtigt afhente dine ting hos os, hvis du ikke har behov for, at vi leverer det til din adresse.

Afhængigt af hvor meget tekstil du skal have renset, har vi dine ting klar til afhentning inden for kun 1 uge. Såfremt du har noget der haster, kan vi, efter aftale, have renset dine ting inden for kun 1-2 dage.

Hos os er hver kunde unik. Derfor stræber vi efter at tilbyde den bedste løsning hver gang. Vi er fleksible i forhold til din specifikke situation. Hør os endelig nærmere, hvis du har særlige behov eller ønsker.

Priser

Se vores priser for rensning af forskellige tekstil her:
Duge, servietter og gardiner >

Arbejdstøj, jakker, frakker og lignende >

Sengetøj og madrasser >

Diverse, bådsejl m.m. >

Rensetøj >

Find vores adresse, kontaktoplysninger og åbningstider her >