Møntvaskeri – Skovbrynet 8, Næstved

Mangler du en stor vaskemaskine, eller har du blot ikke adgang til en? Så kom forbi vores møntvaskeri, som du finder på adressen Skovbrynet 8, 4700 Næstved. Vasketiden starter fra kun 35 min., som gør det nemt og hurtigt for dig at vaske i vores vaskeri!

Betaling med mønter

Alle vores maskiner styres af vores møntskab, der er placeret inde i vaskeriet. Du kan kun bruge mønter til at betale for din vask, så husk at medbringe kontanter. Vær endelig ikke bekymret for at putte for mange mønter i maskinen. Møntskabet udbetaler nemlig det overskydende beløb.

Alle møntstørrelser fra 1 kr. til 20 kr. kan anvendes.
Dankort kan ikke bruges.

Hvordan virker vores møntskab?

1. Indkast mønter i én af de 2 møntindkast (øverst til venstre)
2. Vent til du hører mønterne falde gennem møntindkastet (vær ekstra opmærksom på 1-kroner)
3. Vælg maskine (reserveringsknappen på valgte maskine tænder – startknappen på udvalgte maskine tændes, dog ikke på tørretumblere)
4. Hold startknappen, der er på den valgte maskine, nede (ca. 1 sekund)

Priser på Vask

5 kg vask (Gule) 40,- kr
7 kg vask (Blå) 45,- kr
12 kg vask (Orange) 50,- kr
16 kg vask 65,- kr
Centrifugering 5,- kr/ 5 min.
Tørring 3,- kr/ 3 min.
Strygerulle 6,- kr/ 8 min.

Pst… Vi har åbent alle dage fra 07.00-21.00!

Vi har 16 vaskemaskiner og 6 tørretumblere til rådighed, som hver især kan håndtere vasketøj helt op til 11 kg. Derfor vil du altid kunne finde en ledig vaskemaskine – uanset hvad og hvornår du ønsker at vaske.

Du kan medbringe egen sæbe

Har du en præference for sæben, du bruger til at vaske dit tøj? Hos os, har du mulighed for at medbringe din foretrukne sæbe, så dit tøj bliver og dufter som det plejer. Hvis du bruger egen flydende sæbe, skal du først komme sæben ned i maskinen når klarvasken er påbegyndt.

Brug af tørretumblere

Vi anbefaler at du kommer dit tøj i centrifugen først, inden du putter det i tørretumbleren. Når du bestiller en tumbler, fungerer det også på møntskabet. Når du vælger maskine, skal du samtidig også vælge hvor mange perioder du vil tørre. Hver periode er 3 min.

Behov for hjælp eller vejledning?

Så kontakt os på tlf.: 55 72 16 07 om dagen eller 40 56 18 09 om aftenen og i weekenden.