Erhvervsaftaler

Indgå en aftale om virksomhedsordning

Hvis du/I er selvstændige eller driver et firma, uanset om der er få eller mange medarbejdere, er der mulighed for at lave en aftale om en virksomhedsordning. Vi aftaler sammen en fast dag på ugen, hvor vi kommer og afhenter dit firmas og/eller medarbejderes vasketøj.

Vi har mulighed for både at vaske dine medarbejderes eget tøj samt firmaets arbejdstøj – altsammen i samme ordning. Vi hjælper allerede erhvervskunder med ting som:

Skjorteservice, vask og strygning af skjorter (håndstrøget).

Rensetøj, garderobetøj, overtøj, arbejdstøj til kontoret m.v.

Vasketøj, duge og servietter til vask og rul.

Vask af arbejdstøj incl. Klinik tøj.

Vask af kantinetøj.

Hvad indebærer ordningen?

Vi afhenter dit vasketøj et aftalt sted. På posen skal du blot vedlægge en seddel hvori du har skrevet dit navn og tlf. nr. Så leverer vi tøjet tilbage ugedagen efter, hvor vi vedlægger en faktura, som blot skal betales.

Vi har mange kunder som får gavn af denne service, fordi de bruger det som en flot gestus til deres medarbejdere. Samtidig er det nemt & billigt for jeres virksomhed, da i ikke skal bruge tid og resurser på vasketøj. Ordningen er forresten helt omkostningsfri for virksomheden.

Har du spørgsmål, eller vil du høre nærmere om dine muligheder? Så kan du kontakte os på tlf.: 55 72 16 07 eller e-mail: naestved@vaskecenter.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular “brug for hjælp?” som du finder til højre. Så lover vi at kontakte dig hurtigst muligt.